Virtoms dešroms ir dešrelėms

Dažikliai karmino pagrindu virtoms dešroms ir dešrelėms, parūkytoms dešroms ir dešrelėms
Dažikliai kraujo hemoglobino pagrindu karšto rūkymo gaminiams, šalto rūkymo gaminiams ir dešroms
Dažikliai karšto rūkymo gaminių išorei suteikti sodrią rūkymo spalvą – Vyšnia arba Karamelė

Emulgatoriai – tai paviršiaus aktyvios medžiagos, naudojamos riebalų-vandens emulsijų sudarymui ir jų stabilizavimui. Mėsos pramonėje emulgatoriai plačiai naudojami riebalinių emulsijų gamybai, paštetų, virtų dešrų ir dešrelių gamybai.

Deaktyvuoto skonio garstyčių milteliai gaunami deaktyvuojant mirozinaze fermentą garstyčių sėklose ir vėliau jas sumalant į miltus.Šis produktas turi visas gerąsias garstyčių sėklų savybes, išskyrus aštrų jų skonį.

Karageninai yra iš natūralių jūros dumblių ar mokrobiologiniu gamybos būdu gautos medžiagos, kurios dėl savo unikalaus funkcionalumo plačiai naudojamos visose maisto pramonės šakose. Mėsos pramonėje karageninai naudojami konsistencijos pagerinimui, emulsijų stabilizavimui, išeigų padidinimui.

Kiaulienos baltymai – tai gyvūninės kilmės aukštos kokybės baltymai. Mes galime pasiūlyti aukšto funkcionalumo kalogeninius kiaulių baltymus. Idealiai tinka aukščiausios rūšies gaminiams, padidina bendrą baltymų kiekį gaminyje, suteikia gaminiam tvirtesnę konsistenciją, apsaugo nuo drėgmės praradimo laikant vakuume. Siūlome naudoti virtų dešrų gamybai, virtų kumpių gamybai, injektavimo sūrymams, Puikiai tinka 1:10 granulių gamybai, kurios naudojamos parūkytų ir šaltai rūkytų dešrų gamybai.

Kiaušinių miltai – tai išdžiovinta natūrali pilno kiaušiniio masė.

Siūlome modifikuotą kukurūzų krakmolą E1422. Privalumai: Du kartus mažesnė naudojimo norma nei paprasto krakmolo, sumažina laisvo vandens išsiskyrimą vakuminėje pakuotėje, pagerina pjausnių paviršiaus išvaizdą viso galiojimo termino metu sumažina pjausnių paviršiaus džiuvimo procesą.

Fosfatiniai mišiniai palengvinantys kuteravimo procesą, jų sudėtyje gali būti fosfatų, baltymų, karagenų, skaidulų, dažiklių, spalvos stabilizatorių, antioksidatorių. 

Tai miltelių formos polisacharidas, gaunamas iš augalinio krakmolo. Naudojamas kaip tirštiklis-rišiklis, pagerina tekstūrą ir skonio savybes.

Pieno miltai – tai išdžiovintas natūralus pienas arba jo frakcijos. Siūlome nugriebto pieno miltus, išrūgų miltelius, išrūgų koncentratus WPC80, liesus pieninius miltelius.

BUKO, ALKSNIO, BUKO-ALKSNIO PJUVENOS MĖSOS, PIENO IR ŽUVIES PRAMONEI Skirta įvairių maisto gaminių (mėsos, sūrių, žuvies ir t.t.) rūkymui. Rūkymas pjuvenomis gaminiams suteikia auskinį atspalvį, malonų dūmo skonį. Dūmo sudėtinės dalys veikia kaip konservantai.

Grupė mišinių, kurie puikiai tirpsta vandenyje, dėl to puikiai tinka naudoti kaip sudėtinę sūrymų dalį. Taip pat tinka rūkytiems gaminiams, parūkytoms, virtoms dešroms, dešrelėms, kulinariniams gaminiams. Siūlome: juodųjų pipirų ekstraktą, muskato ekstraktą, dūmo aromatrą ir kt.

Kvapiosios medžiagos ir prieskoniai yra viena iš svarbiausių ir labiausiai specifinių maisto priedų. Atstovaujame vokiečių firmos „Scheid AG & Co KG“ ir lenkų firmos „LibraPoland“ kvapiąsias medžiagas ir prieskonius. Mes siūlome: prieskonių ir žolelių mišinius
ir funkcinius prieskonių mišinius su fosfatais ir tirštikliais.

Skaidulos yra visiškai natūralus produktas, kuris yra ir sveikos mitybos dalis, ir turi išskirtinį funkcionalumą maisto gamybos pramonėje. Skaidulos Jūsų produktui suteiks modernumo. Priklausomai nuo skaidulų grynumo ir plaušelių ilgio, jos gali įgerti nuo 600% – 1400% vandens.

Šviežumą prailginančios medžiagos acetatų pagrindu. Pristabdo mikroorganizmų dauginimąsi. Stabilizuoja produktų pH viso galiojimo periodu.