Dažikliai karmino pagrindu virtoms dešroms ir dešrelėms, parūkytoms dešroms ir dešrelėms
Dažikliai kraujo hemoglobino pagrindu karšto rūkymo gaminiams, šalto rūkymo gaminiams ir dešroms
Dažikliai karšto rūkymo gaminių išorei suteikti sodrią rūkymo spalvą – Vyšnia arba Karamelė
Guminė virvė – speciali medvilninė virvė su guma viduje, naudojama SIEBECK automatiniais špagatavimo įrengimais rišti. Spalvos: balta, balta-raudona
Medvilninis špagatas įvairių spalvų: baltas, baltas-raudonas, raudonas
BUKO, ALKSNIO, BUKO-ALKSNIO PJUVENOS MĖSOS, PIENO IR ŽUVIES PRAMONEI Skirta įvairių maisto gaminių (mėsos, sūrių, žuvies ir t.t.) rūkymui. Rūkymas pjuvenomis gaminiams suteikia auskinį atspalvį, malonų dūmo skonį. Dūmo sudėtinės dalys veikia kaip konservantai.
Esame oficialūs vokiečių firmos SCHAD atstovai Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Kaliningrado srityje. Firma SCHAD gamina automatinius kilpos įvėrimo įrengimus mėsos gaminiams, skerdenoms Naudojama specialaus pynimo polipropileno virvelė. Siūlome naujus įrengimus, suteikiame garantiją, atliekame pilną serviso remontą. Privalumai: Didelis darbo efektyvumas; Stabili gaminių išvaizda; Galimas didesnis gaminių asortimentas; Sukuriama gaminiui didesnė vertė.
Esame oficialūs vokiečių firmos SIEBECK atstovai Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Kaliningrado srityje. Firma SIEBECK gamina automatinius špagatavimo įrengimus karšto rūkymo gaminiams ir vyniotiniams rišti. Naudojama speciali medvilninė-guminė virvelė. Siūlome naujus įrengimus, suteikiame garantiją, atliekame pilną serviso remontą. Privalumai: Didelis darbo efektyvumas; Stabili gaminių išvaizda; Galimas didesnis gaminių asortimentas; Sukuriama gaminiui didesnė vertė.
Kompleksiniai preparatai naudojami mėsos perdirbimo pramonėje įšvirkščiamiems sūrymams ruošti, gaminant mažai rūkytus gaminius su didele išeiga. Preparatai pasižymi labai gera vandens surišimo savybėm, apsaugo nuo drėgmės praradimo laikant vakuume, pagerina spalvos susidarymą, išryškina skonį, reguliuoja paruošto gaminio рН, prailgina vartojimo trukmę, sumažina nuostolius, apdorojant termiškai, pasižymi švelniu rūkytų produktų aromatu, suteikiančiu gaminiams nepakartojamą skonį ir aromatą.
Šviežumą prailginančios medžiagos acetatų pagrindu. Pristabdo mikroorganizmų dauginimąsi. Stabilizuoja produktų pH viso galiojimo periodu.