Amino rūgštys

Organinės karboksirūgštys, kurios įeina į baltymų ir peptidų sudėtį bei dalyvauja organizmui svarbių medžiagų sintezėje. Gyvūnams ypač svarbios nepakeičiamosios amino rūgštys, kurios nėra sintetinamos organizme ir turi būti gaunamos su pašaru. Daugiau Organinės karboksirūgštys, kurios įeina į baltymų ir peptidų sudėtį bei dalyvauja organizmui svarbių medžiagų sintezėje. Gyvūnams ypač svarbios nepakeičiamosios amino rūgštys, kurios nėra sintetinamos organizme ir turi būti gaunamos su pašaru.

CAS numeris: 59-51-8

99% grynumo, miltelių formos nepakeičiama amino rūgštis, kuri nesintetinama gyvūno organizme ir gaunama per pašarus. Labai svarbi gyvūno medžiagų apykaitai, baltymų, fermentų, hormonų ir vitaminų sintezei.

CAS numeris: 657-27-2

98,5% grynumo, miltelių formos nepakeičiama amino rūgštis, kuri nesintetinama gyvūno organizme ir gaunama per pašarus. Svarbi nukleino rūgščių sintezei, dalyvauja angliavandenių metabolizme, antikūnių, hormonų ir fermentų gamyboje gyvūno organizme.

CAS numeris: 60343-69-3

70% grynumo, miltelių formos nepakeičiama amino rūgštis, kuri nesintetinama gyvūno organizme ir gaunama per pašarus. Svarbi nukleino rūgščių sintezei, dalyvauja angliavandenių metabolizme, antikūnių, hormonų ir fermentų gamyboje gyvūno organizme.

CAS numeris: 72-19-5

98,5% grynumo, miltelių formos nepakeičiama amino rūgštis, kuri nesintetinama gyvūno organizme ir gaunama per pašarus. Svarbi gyvūno skeleto raumenų augimui ir yra imuninių baltymų ir virškinimo fermentų sudėtinė dalis.

CAS numeris: 73-22-3

99% grynumo, miltelių formos nepakeičiama amino rūgštis, kuri nesintetinama gyvūno organizme ir gaunama per pašarus. Dalyvauja serotonino sintezėje, svarbi gyvūnų medžiagų apykaitos procesams.