Miltelių pavidalo, augalinės kilmės baltyminė žaliava, gaunama iš bulvių. Sudėtyje nėra GMO. Bulvių baltymai gerai įsisavinami, pasižymi aukštu amino rūgščių kiekiu.
Miltelių pavidalo, gyvūninės kilmės baltyminė žaliava, priskiriama III-ios kategorijos produktams. Gaunama išdžiovinus skerdimo metu surinkto kiaulių kraujo raudonąją frakciją. Pasižymi aukštu baltymų (≥90%) ir amino rūgščių kiekiu. Netinka atrajotojams.
Alternatyvūs pavadinimai: Kukurūzų gliutenas
Miltelių pavidalo, augalinės kilmės baltyminė žaliava. Gaunama separacijos būdu atskiriant baltymus nuo kitų kukurūzų dalių: krakmolo, ląstelienos ir riebalų. Sudėtyje daug mikroelementų, vitaminų, amino rugščių, linolio rūgšties, natūralių pigmentų. Sudėtyje nėra GMO.
Miltelių pavidalo, augalinės kilmės baltyminė žaliava. Gaunama auginant mielių ląsteles and kvietinių sėlenų. Produktas turtingas nepakeičiamomis amino rūgštimis (išskyrus metioniną), B grupės vitaminais, mineralinėmis medžiagomis.
Miltelių pavidalo, gyvūninės kilmės baltyminė žaliava, priskiriama III-ios kategorijos produktams. Gaunama išdžiovinus skerdimo metu surinktą paukščių kraują. Pasižymi aukštu gerai įsisavinamų baltymų (85-95%) ir amino rūgščių kiekiu.
Miltelių pavidalo, augalinės kilmės baltyminė žaliava. Baltymai gaunami atskiriant juos nuo kitų, nebaltyminių sojos komponentų. Pasižymi aukštu baltymų kiekiu (≥90%), sudėtyje gausu amino rūgščių, nėra GMO.
Miltelių pavidalo, augalinės kilmės baltyminė žaliava. Sudėtyje yra apie 70% lengvai įsisavinamų baltymų, gausu aminorūgščių.
Augalinės kilmės baltyminė žaliava, gaunama iš išdžiovintų ir sumaltų žirnių. Tai natūralus produktas, kurio sudėtyje yra 55% baltymų su gausiu amino rūgščių kiekiu. Sudėtyje nėra GMO.