Guminė virvė – speciali medvilninė virvė su guma viduje, naudojama SIEBECK automatiniais špagatavimo įrengimais rišti. Spalvos: balta, balta-raudona
Skaidrus lakas specialaus aliejaus pagrindu. Aliejinė apsauginė emulsija skirta šalto rūkymo ir vytintiems gaminiams, dešroms natūraliame apvalkale, Kabanosy tipo dešrelėms be apvalkalo. Apsaugo gaminius nuo išorinio pelėjimo, sumažina svorio netekimą.
Medvilninis špagatas įvairių spalvų: baltas, baltas-raudonas, raudonas
BUKO, ALKSNIO, BUKO-ALKSNIO PJUVENOS MĖSOS, PIENO IR ŽUVIES PRAMONEI Skirta įvairių maisto gaminių (mėsos, sūrių, žuvies ir t.t.) rūkymui. Rūkymas pjuvenomis gaminiams suteikia auskinį atspalvį, malonų dūmo skonį. Dūmo sudėtinės dalys veikia kaip konservantai.
Kvapiosios medžiagos ir prieskoniai yra viena iš svarbiausių ir labiausiai specifinių maisto priedų. Atstovaujame vokiečių firmos „Scheid AG & Co KG“ ir lenkų firmos „LibraPoland“ kvapiąsias medžiagas ir prieskonius. Mes siūlome: prieskonių ir žolelių mišinius
ir funkcinius prieskonių mišinius: su cukrinėmis medžiagomis sūdymui
Esame oficialūs vokiečių firmos SCHAD atstovai Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Kaliningrado srityje. Firma SCHAD gamina automatinius kilpos įvėrimo įrengimus mėsos gaminiams, skerdenoms Naudojama specialaus pynimo polipropileno virvelė. Siūlome naujus įrengimus, suteikiame garantiją, atliekame pilną serviso remontą. Privalumai: Didelis darbo efektyvumas; Stabili gaminių išvaizda; Galimas didesnis gaminių asortimentas; Sukuriama gaminiui didesnė vertė.
Esame oficialūs vokiečių firmos SIEBECK atstovai Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Kaliningrado srityje. Firma SIEBECK gamina automatinius špagatavimo įrengimus karšto rūkymo gaminiams ir vyniotiniams rišti. Naudojama speciali medvilninė-guminė virvelė. Siūlome naujus įrengimus, suteikiame garantiją, atliekame pilną serviso remontą. Privalumai: Didelis darbo efektyvumas; Stabili gaminių išvaizda; Galimas didesnis gaminių asortimentas; Sukuriama gaminiui didesnė vertė.
Šviežumą prailginančios medžiagos acetatų pagrindu. Pristabdo mikroorganizmų dauginimąsi. Stabilizuoja produktų pH viso galiojimo periodu.